Werkblad voorzien van nieuwe ESD mat

Het stond al even op de verlanglijst de huidige ESD mat met een kleine afmeting van ongeveer 1m bij 60cm te vervangen voor een mat die het hele werkblad bestrijkt. Eindelijk is even wat vrije tijd (en de zin) gemaakt om het werkblad leeg te maken (en daar stond inmiddels heel wat op) en een nieuwe indeling te bedenken.

Maar eerst het zoeken naar goede esd mat op rol is nog niet zo heel makkelijk, je wil niet het goedkopere pvc type als je toch geld uitgeeft doe het dan goed. Je kan er tenslotte de rest van je leven wel mee doen als je er beetje zuinig op bent volgens mij. (tenminste heb eigenlijk nog nooit iets gelezen over of de eigenschappen van het materiaal met de jaren achteruit gaat)
Na wat zoek werk bleek gewoon Reichelt uit Duitsland het te verkopen en nog voor een redelijke prijs ook. Heb daar dus een rol van 10m bij 60cm besteld voor ongeveer 250euro. De bestelling was zo als altijd bij Reichelt snel geleverd, de postbode vroeg bij bezorgen gelijk “wat heb jij in godsnaam besteld?” van weg het gewicht wat toch z’n 20kg voor een rolletje is.

Afgelopen avond dus maar eens 1 van de twee werkbladen die ik heb voorzien van de mat, dat valt nog niet mee met een rol van 20kg hi maar is gelukt. Het aanbrengen van de drukknoppen om de boel aan elkaar te knopen is nog niet gedaan want moet daarvoor nog even een tooltje kopen maar het ziet er best mooi uit zo lange lege werkblad. (voor hoe lang zal dat zijn hahaha)

Nieuwe ESD mat

Nieuwe ESD mat

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.