Bird 43 power meter

Alweer even geleden ben ik tegen een bird 43 aangelopen incl. een 100w dummyload die rechtstreeks op de bird aangesloten kan worden doordat de aansluiting op de zelfde hoogte zit (erg handig). Alles zit in een mooi koffertje (naja mooi hij is geleefd maar ze functie werkt nog).

We beschikten al over enkele kopjes maar nog niet over de meter zelf, deze werdt geleend van bevriende amateur.

De reden om een bird te kopen is vrij simpel te noemen want wil een groot frequentie bereik kunnen meten en zo wel zeer kleine als zeer grote vermogens. Het mooie van de bird is dat dit bepaald wordt door de elementen ook wel slugs genoemd.

Weer een mooie aanvulling in de meethoek!

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.