Meethoek / soldeerhoek

Nadat we verhuist zijn heb ik heel de zolder tot mijn beschikking gekregen en moest/kon er gebouwd gaan worden aan genoeg/vele meters knutselruimte. Het idee was om uit eindelijk de kamer te voorzien van 4 werkbladen en de werkbank voor het grove werk moest er natuurlijk ook in komen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een aparte meethoek/solderhoek waar ik kan op mijn gemak een radio kan meten en reparatie kan doen. Verder is er een werkplek gekomen puur voor administratie en al het andere papier/computer werk, er is een shack werkblad en een groot nog redelijk vrij te gebruiken werkblad (momenteel dus het troep werkblad šŸ˜‰ )

Het werkblad heeft een kleine L formaat gekregen wat iets meer dan 1,2m opleverde voor het plaatsen van de meetspullen en ongeveer 2,5m voor plek van de soldeerstations en natuurlijk waar de radio kan plaatsnemen om aangewerkt te worden.

Ik heb momenteel alleen een eerste foto van het plaatsen van de eerste meetspulletjes, inmiddels lijkt het er niet meer op want er is heel wat verplaats en bijgekomen zoals een 24inch groot scherm waarop schema’s bekeken kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.