Nieuwe locatie nieuwe antenne setup.

In 2017 zijn wij verhuist van Gouda naar Groot-Ammers en natuurlijk moest daar nog een antenne setup gemaakt worden. Ook hier heb ik nog maar zeer beperkte antenne setup neer gezet maar met de tijd wil ik hier nog wel wat aan gaan veranderen maar voor nu prima.

Op het dakkapel is weer de grote 40×60 tegelvoet neergezet maar deze keer met een andere antenne de diamond X6000N, dit is een 2m, 70cm en 23cm antenne. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik inmiddels ook de 23cm module voor mijn Kenwood ts-790 heb en nu dus kan uitkomen aldaar.

Verder heb ik de 3 band endfed antenne vervangen door een 5 band versie want de huidige tuin bied wat meer mogelijkheden, en nu direct met een betere stroombalun.

Natuurlijk moest de radioshack ook nieuw opgebouwd worden, er is een beginnetje gemaakt.

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Nieuwe locatie nieuwe antenne setup.

 1. rob broekman zeggen:

  heer een vraag ik zie uw prachtige anntenne inrichting met de tegelvoet
  gaat dit ook goed als het stormt
  🙂
  ben er ook mee bezig dus vandaar de vraag

  • Michael PA4MIC zeggen:

   Hallo Rob,

   Pak momenteel de site weer beetje op.

   Ja dat gaat prima, op mijn nieuwe locatie heb ik zelfs de grotere voet 60*40 tegels neergezet met een nog grotere antenne voor 2m/70cm/23cm zonder problemen.

   ’73

   Michael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.