Tytera MD-380 autolader defect

Voor mijn Tytera MD-380 DMR portofoon wilde ik graag een autolader hebben dus eentje op eBay besteld. Na een week of twee was deze binnen en zag er normaal en netjes uit, echter bij het aansluiten in de auto waarna ik de porto aanzette vloog direct de zekering van me auto eruit!

De verkoper stuurt wel een nieuwe gratis op dus dat is geen enkel punt maar was toch wel benieuwd wat nou de oorzaak van was dus de lader maar eens open gemaakt. Nou hoe degelijk de porto zelf is hoe cheapo de lader in elkaar zit!
Ik heb wat foto’s erbij gezet voor wie benieuwd is hoe het er uit ziet van binnen. Voor wie goed kijkt ziet dat de aansluit polen aan de binnenkant met een stukje isolatietape bescherm moeten worden om geen contact te maken met de spanningsregelaar, na deze juist ge├»soleerd te hebben en terug in elkaar te zetten werkte deze lader ook zonder problemen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.