Aidetek SMD onderdelen box

Aidetek_5_2_2-1
Sinds ik ook wat speel met SMD onderdelen is een goede opbergbox wel heel handig. De onderdelen zijn zo klein al maak je gebruik van de grootste variant de 1206 ze zijn zo zoek, een keer niezen en je zoekt je een ongeluk (ik ga niet eens zoeken, kost je meer aan tijd dan een paar centen voor die part).

Ik heb toen ik begon met SMD een complete SMD weerstanden serie gekocht maar gelijk in een mooie box van Aidetek. Deze blijkt erg handig te zijn en goed te werken, het is een soort koffertje met daarin allemaal kleine compartimenten met eigen deksel. Alle deksels van de compartimenten waren netjes gelabeld met de waarde van de SMD weerstand.

Nu ik ook een serie condensatoren wilde hebben maar ik de complete set’s wel wat aan de prijs vond ben ik opzoek gegaan naar z’n zelfde box maar wat blijkt Aidetek levert de koffertjes ook leeg met daarbij sticker vellen met een word document om deze te kunnen printen.
Dit is echt super want dat scheelt nog al in de kosten of je nou zelf labelt of dat hun het voor je doen! Naja ze bieden ook weer een service om voor jou de sticker vellen te beprinten voor een kleine $3 mocht je zelf geen beschikking hebben over goede printer.

Dus er zijn nu twee koffertjes onderweg en twee serie’s SMD condensatoren (1206 en 805 formaat). Op eBay verkopen hebben ze een actie staan voor twee koffers incl. sticker vellen, voor de prijs van 1,5 koffer heb je er nu twee. De condensator serie’s heb ik voor ongeveer 14euro per stuk gekocht maar dan heb je wel 50 waardes en van elk 40/50 stuks, dus ik kan voorlopig vooruit als het niet de rest van me leven is hahaha.

Aidetek Box

BOX_ALL_Back

BOX_ALL_front

BOX_ALL_inside_1

Pick_1

Pick_2

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.