DMR id aangevraagd…

Vandaag toch maar is mijn DMR id aangevraagd, hopelijk binnenkort dus actief op DMR.

Eigenlijk is het nu wachten op een set die zo wel analoog als digitale modes aan kan en dan niet alleen D-start of DMR maar gelijk alle twee. De toekomst ziet er rooskleurig uit want Guus PE1PLM is druk met de DV mega radio, zijn doel is om meerdere digitale modes in 1 radio te bouwen.

DV Mega radio

DV Mega radio


In de tussen tijd ga ik eens kijken voor een DMR porto voor in de auto maar wil hier niet veel aan uitgeven dus het zal een cheap chinees porto’tje worden denk ik. De Tytera md-380 lijkt aardig in de buurt te komen dus maar eens kijken of mensen ervaring ermee hebben.
Tytera MD-380

Tytera MD-380

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.